Ympäristötekojen paikkoja yrityksille – edelläkävijältä Taivalkoskelta

Ota yhteyttä

Nyt myynnissä bensalenkkareille ehkäpä Maailman vastuullisimpia mainospaikkoja moottoriurheilukeskus OuluZonessa !!

 

Myynnissä puita mainoksineen vielä muutama kappale pääkatsomon eteen, puun ostajalle mainospaikka kahvilakontin kylkeen.

Istutetun puun ympärille laitamme suojaverkon mihin mainos laitetaan kunnes puu kasvaa.

 

Tämän lisäksi istutamme puita kartingradalle, OuluZonelle johtavan tien varrelle sekä syksyllä uudistamme valtatie 20 (Oulu-Kuusamo) liittymän jossa myynnissä todella näkyvällä paikalla olevia mainospuita!

 

Ota rohkeasti yhteyttä, puita ja niiden tuomaa näkyvyyttä OuluZoneen saatavilla rajallisesti. 

 

Puut sisältävät taimet, suojat, kasvatuksen sekä mainokset.

 

 

 

 

Ensimmäinen hiilinielumme istutukset valmistuivat 22.6.2022 Kuusamossa! Reippaista kesätyöläisistä voisimme mainita vaikkapa Roni Bäckin, etsimme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita kasvumme tueksi!

 

Finndetector Oy raivaa tietä vastuullisemman verkkokauppakokemuksen luomisessa!

Yli 500€ ostoksen tehdessäsi Finndetector Oy lunastaa puolestasi #Uudismetsä (#Regeneratedforest) -puuntaimen kasvatettavaksi kauttamme.

 

SunSilva tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia tehdä ympäristötekoja, jotta kestävä kehitys ei jäisi vain sanoiksi strategiassa ja vuositavoitteissa. Haluamme haastaa yrityksesi tekemään yhteistä työtä ilmastonmuutoksen ja lajikadon pysäyttämiseksi konkreettisin pienin tai isommin askelin – kasvattamalla puita tai kokonaisen metsän.

 

Tarjoamme asiakkaillemme näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa sekä myöhemmin verkkosivuillamme. Tämä positiivinen uutinen palvelee molempia osapuolia, ja samalla rakennamme toimialat ylittävää yhteistyöverkostoa!

 

Huomioithan että 22.11.2021 uudistunut rahankeräyslaki mahdollistaa aivan uudenlaisen vastuullisemman liiketoiminnan Suomessa.

 

Toimimme Taivalkoskelta käsin, mutta annamme eväitä tekoihin yrityksille Maailmanlaajuisesti ja toimialasta riippumatta. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää.

Yhteystiedot

Kompensoi yrityksesi päästöt

Tiedätkö, miten suuri yrityksesi hiilijalanjälki on? Autamme mielellämme yrityksesi päästöjen laskemisessa, ja myös verkossa on olemassa laskureita, joilla pääset itse alkuun. Ilmastolaskuri ottaa huomioon päästöt ja kulutuksen, jotka syntyvät energiankäytöstä, liikkumisesta, hankinnoista ja jätteistä.

 

Kun olet selvillä hiilijalanjäljestäsi, haluat ehkä tehdä jotakin ympäristön eteen. SunSilva tarjoaa yrityksille mahdollisuuden päästökompensaatioihin. Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa:

  • henkilökunnan #hiiletönvuosi (#carbon-freeyear)
  • hiilidioksidipäästön kompensoiminen yrityksen tai sen osaston päästöjen mukaan.

Otathan meihin yhteyttä ja kysy lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tervetuloa talkoisiin monimuotoisen luonnon puolesta!

Haastamme yrityksesi mukaan

Me haastamme yrityksesi kompensoimaan yritystoiminnan ja työntekijöiden hiilijalanjäljet. Kannustamme myös suuria yrityksiä mukaan ilmastotyöhön. Tiesithän, että esimerkiksi logistiikka-alan yritysten päästöt ovat helposti laskettavissa – ja laskurit taipuvat monen muunkin alan tarpeisiin.

 

Vastuullinen toiminta ja sen näkyvyys ovat alati kasvavia arvoja yhteiskunnassamme. Nouse mukaan ympäristövastuullisuuden aallonharjalle – se ei koskaan ennen ole ollut näin helppoa! Räätälöimme toimenpidepaketin toiveidesi mukaan.

 

Voimme istuttaa haluamasi määrän metsää puolestasi ja saat siitä näkyvälle paikalle laitettavan todistuksen. Todistuksessa kerromme, kuinka paljon puolestasi istuttamamme puut sitovat hiilidioksidia ja kuinka paljon ne siten vaikuttavat ympäristömme hyväksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokonainen nimikkometsä?

Yhteistyössä SunSilvan kanssa yrityksesi ei pelkästään kompensoi päästöjä, vaan saatte ympäristöteoillenne myös näkyvyyttä! Voitte valita haluamanne määrän istutettavia puita tai vaihtoehtoisesti kokonainen metsä voidaan nimetä yrityksenne mukaan.

 

Autamme kokonaisen metsän hankkineita saamaan näkyvyyttä meidän ja yhteistyökumppaneidemme kanavissa, kuten verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Saatte myös oivan uutisen omassa viestinnässänne ja markkinoinnissanne hyödynnettäväksi.

 

Mikä parasta – satoja vuosia kestävään ikimetsäprojektiin osallistuessanne tuette luontoa lukemattomin eri tavoin!

 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä yrityksesi näköinen ympäristöpaketti!

Yhteystiedot

Variaatioita piisaa

Pystyt myös aloittamaan vastuullisen toiminnan kevyemmin tai täydentämään vastuullisuusohjelmaasi kevyellä ja edullisella uutisella omaan markkinointiisi!


Positiivinen teko taipuu kaikille toimialoille, esimerkiksi:

 

  • Majoitukseen istutettu puu/majoitus
  • Huolto ja korjaamo alalle istutettu puu/huollettu laite
  • Kaupan alalla istutettu puu/tuote tai keräilykampanja
  • Autoilun puolella istutettu puu/kilometrimäärä x

Pystyt kerryttämään erillistä taimipankkia mikromaksuilla myymistäsi yksiköistä.

 

Voit myös palkita asiakastasi tietyn myyntitavoitteen täytyttyä istuttamalla hänelle puun.

 

Kaikki nämä variaatiot soveltuvat myös aikuisen puun suojeluun!

 

Ja niin edelleen, vain mielikuvitus on rajana!

Kysy lisää