Missä mennään 18. Joulukuuta 2021?

Tässä blogikirjoituksessa kerron hieman kuinka yrityksemme startti on mennyt yrittäjän näkökulmasta. Olkaa armollisia, tämä on ensimmäinen blogitekstini koskaan :)

18. Joulukuuta 2021, on aika katsoa kuinka missiomme tulevaisuuden ikimetsistä sekä puhtaammasta tulevaisuudesta on toteutumassa.

Ensimmäisenä kiitän asiakkaitamme tekemistänne ostoksista sekä kärsivällisyydestä verkkosivujen ja ennenkaikkea verkkokaupan rakennuksen kanssa. Hyvää asiaa jarruttanut rahankeräyslaki on uudistettu, ja nyt voimme toimia myös joukkorahoitusmuodossa esimerkiksi osuudella asiakasyrityksiemme myydyistä tuotteista/palveluista.

Verkkokauppaan olemme saaneet verkkopankkimaksamisen, laskun sekä osamaksun. Tämä uudistus helpottaa omaa työtämme kovasti, sekä varmasti selkeyttää asiakkaidenkin ostotapahtumaa.

On ollut upeaa huomata minkälainen on maassamme vallitseva asenneilmapiiri, vastaanotto on ollut todella upea! 

Lanseeraamamme #Hiiletönvuosi paketti on herättänyt laajaa kiinnostusta, ja odotamme innolla kuinka moni verkkosivuilla vierailemamme ihminen aloittaakaan vuoden 2022 hiilijalanjäljettömänä :)

Suuri kiitos kuuluu myös yhteistyökumppaneillemme, on upeaa nähdä kuinka koronasta ja maailmalla kaikuvista huonoista uutisista huolimatta yhteistyöverkostomme toimii iloisin mielin ja pilke silmäkulmassa. Jotta pääsemme tavoitteisiimme on yhteistyö ensiarvoisen tärkeää, myös julkishallinnossa ilmapiiri on kannustava ja tästä on hyvä aloittaa vuosi 2022 ensimmäisine istutuksineen !

Markkinointiamme on kuluneen kuukauden varjostanut koronavirus. Tauti on vakava ja toivomme päättäjille viisautta tehdä oikeita päätöksiä tämän vitsauksen kanssa. Nyt onneksi "ääni kirkastuu" ja odotankin innolla mitä tempauksia nämä nuoret yrittäjät keksivätkään.

Kenttäjohtajamme on tehnyt taustatutkimusta puiden terveyden suhteen erilaisilla kasvupohjilla. Vesitalouden sekä turvemaiden kasvukelpoisuutta tutkitaan yhdessä lannoitusvaikutuksien kanssa.

Allekirjoittanut on uurastanut papereiden pyörittämisen ja verkkosivujen kanssa. Talvi tulee kovaa vauhtia ja viimeisten myrskypuiden raivaustyöt ovat loppusuoralla. Tässä on ollut täysi työ, olisiko ideaa laittaa näkyville hieman materiaalia Paula-myrskyn tuhoista?

Linnuillekin olemme saaneet pönttöjä ikimetsään mukavan määrän, näistä tulee varmasti videota kunhan markkinoinnin väki pääsee karanteenista :) 

Olemme lanseeraamassa myös kuukausi-istuttaja palvelua jolloin on mahdollista osallistua ilmastotyöhön suomessa haluamallaan summalla kuukaudessa, iloksemme tätä on toivottu ja uusia ideoita otetaan ilolla vastaan! Kuten tämä esimerkki osoittaa otamme ne vakavasti.

Mitä muuta voin tähän sanoa kuin suunnattoman iso ja lämmin kiitos työhömme osallistuneille ja malttakaa rauhoittua Joulun viettoon.

Hyvää ja rauhallista Joulua ja vastuullista uutta vuotta 2022!

 

 

0
Feed

Jätä kommentti